En prövande början

Försöker etablera mig på denna plattform. Jag lämnade min löneanställning i UD sista augusti. Flytten till Sverige har tagit mycket tid. Inte minst omregistreringen av bilen visade sig bli en prövning. Och nu ska vi byta kök. Det lär också påverka bekvämligheten.

Dagarna fylls av arbete med att forma de tre bilaterala fonder med Estland, Lettland och Litauen som svenska staten lovar vardera 10 miljoner kronor till. Jag är medlem i en interimskommitté där Pär Nuder är ordförande och där också Laila Freivalds och Carl Bildt ingår. Vi hoppas på stöd också från företag och privata donatorer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s